Identitate vizuală.

Un design potrivit va face întotdeauna diferența, ajutând afacerea ta să se remarce și să fie ținută minte. Începând de la logo, până la website și produse, este esențial ca identitatea vizuală să fie memorabilă, relevantă și ușor de utilizat în toate mijloacele de comunicare.

Profesionalismul business-ului este în primul rând redat prin imaginea de ansamblu a site-ului/magazinului online și ușurința cu care clientul accesează informațiile de care are nevoie.

design grafic

Designul grafic potrivit va atrage atenția potențialilor clienți și va fi unul dintre motivele pentru care brandul vostru va rămâne în mintea lor.

realizare logo

Logo

Elementul grafic care definește afacerea ta este, de multe ori primul contact cu brandul. El trebuie să fie unic, special și ușor de reținut.

cărți de vizită, design grafic

Cărți de vizită

Vom produce cărți de vizită speciale, potrivite cu imaginea afacerii tale.

afișe, pliante, cărți de vizită, catalog de produse, broșuri, autocolant, banner

Grafică print

Ai nevoie de un afiș, pliant, catalog de produse, broșuri, banner outdoor, colant auto?

editare foto

Editare foto

Te ajutăm cu poze pentru Social Media și bannere pentru promovare online.

realizare spot publicitar, editare video

Conținut video

Îți punem la dispoziție conținut video pentru comunicarea online.

Consultanță foto-video

Un conținut potrivit în mediul online este esențial. Vă îndrumăm către echipe foto-video profesioniste, care înțeleg nevoile afacerii tale. Astfel, vom putea crea imagini și filmări reprezentative, potrivite cu publicul brandului, acesta înțelegând astfel, exact de ce i se potrivesc produsele și serviciile oferite. 

consultanță foto, consultanță video