Politica de confidențialitate

  1. Strângerea informațiilor cu caracter personal

Atunci când doriți  beneficiați de serviciile pe care Webrik vi le pune la dispozițiesolicităm anumite date cu caracter personal atât despre dumneavoastră cât și despre compania pe care o dețineți pentru a va putea ajută în problemele pe care le aveți.

  1. a) Informații furnizate de către dumneavoastră în mod voluntar

– alegeți  oferiți date voluntar date cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru, https://www.webrik.ro pentru o viitoare colaborare (caracter voluntar) sau când alegeți  aveți o colaborare cu noi (caracter obligatoriu).

– trimiteți email la adresa office@webrik.ro

– sunați la adresa de telefon 0761593130

  1. b) Informații de tip Cookies

Informația de tip cookie ne ajută pe noi  ne adaptăm serviciile la nevoile și dorințele dumneavoastră prin cosmetizarea conținutul site-ului prin stocarea unor informații. Acest cookie poate  fie șters, blocat de către dumneavoastră oricând doriți.

  1. Protejarea datelor cu caracter personal

Webrik își ia angajamentul de a proteja și păstra confidențialitatea datelor cu caracter personal ale dumneavoastră, conform Legii 677/2001.

  1. Drepturile persoanelor înregistrate conform Legii 677/2001:
    – dreptul la informare
    – dreptul de acces asupra datelor
    – dreptul de intervenție asupra datelor
    – dreptul de opoziție
    – dreptul restricționării datelor

Furnizarea datelor către Webrik înseamnă acordul dumneavoastră  aceste date  fie manipulate de către SC YC Webrik Agency Srl.

  1. Datele cu caracter personal pe care le strângem și scopul acestora.

– Nume și Prenume: pentru a va putea contacta atunci când doriți  apelați la serviciile noastre.
– Telefon și e-mail: mijloc de comunicare între noi și dumneavoastră atunci când v-ați hotărât  apelați la serviciile noastre.
– Numele companiei pe care o dețineți: pentru a putea încheia contractul atunci când doriți  colaborați cu noi, și pentru a va putea factură serviciile plătite de către dvs.
– Website-ul dvs. pentru a îl putea îmbunătății.

  1. Utilizarea datelor cu caracter personal:
    – există cerere din partea dvs. de a lucra cu compania noastră
    – primim oferta din partea dvs. în vederea achiziționării serviciilor noastre
    – prin contract, dvs. doriți   va rezolvăm anumite probleme pe care le întâmpinați în afacerea dvs
    – încheierea de relații comerciale între dvs. și agenția noastră
  2. Dezvăluirea informațiilor cu caracter personal:

Webrik nu vinde sau închiriază datele dvs. cu carcater personal.

Numai cu acordul dvs. putem divulgă informații agregate cu alți clienți sau cu presă pentru a putea arată cum activează compania noastră, ce rezultate are și pentru a ne face publicitate.

De asemenea, informațiile cu caracter personal pot  fie făcute publice oricărei instituții publice ale statului care are caracter justițiar și este însoțită de mandate, ordonanțe sau alte cereri de către lege.

  1. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Vom reține datele cu caracter personal ale dumneavoastră pe toată perioada contractuală pe care dumneavoastră o aveți cu noi.

Datele de facturare vor  fie șterse în concordanță cu termenii legali.

  1. Minori

Webrik nu colectează date cu caracter personal de la minori. Părinții și tutorii legali trebuie  ia la cunoștință faptul  datele furnizate de către minori în mod voluntar prin e-mai, blog, etc. pot  fie utilizate de către terțe persoane, iar aceștia au obligația  informeze minorii cu privire la utilizarea în mod responsabil a datelor.

  1. Google Analytics
    Folosim Google Analytics deoarece acesta ne ajută  luăm decizii în afaceri. Google colectează date prin Google Analytics așa  va sfătuim  citiți cu atenție politică de confidențialitate a acestora, http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html
  2. Modificare
    Webrik are posibilitatea  aducă modificări oricând asupra Politicii de Confidențialitate, iar aceste actualizări se pot vedea prin dată care o  se modifice odată cu actualizarea conținutului.