Mută-ți afacerea

în online.

Magazinele online sunt ușor accesibile, disponibile oricând și oriunde există o conexiune la internet. Structurate pe categorii și subcategorii, acestea pot pune la dispoziția unui mare număr de oameni, o diversitate de produse. Specificațiile, prețul și modalitățile de plată trebuie să fie ușor accesibile tuturor celor care accesează site-ul afacerii tale, iar noi ne vom asigura că acest lucru se întâmplă. 

realizare magazin online
vreau magazin online

De ce să ai un magazin online?

Oferă-le clienților afacerii tale posibilitatea de a cumpăra oricând și oriunde, fără a fi nevoiți să meargă în magazinul fizic. 

profit magazin online

Căștiguri cu costuri mici

Magazinul online are nenumărate avantaje. Unul dintre ele este faptul că are costuri mai mici decât magazinele fizice. Unele costuri dispar, iar altele se diminuează: chiria, întreținerea, salariile asistenților comerciali.

clienți magazin online

Te adresezi publicului țintă

Magazinele online se adresează, prin intermediul promovării online, publicului țintă care este în căutarea produselor și serviciilor oferite de brandul tău. Astfel, acesta poate veni în întâmpinarea nevoilor sale, prin reclamele adecvate.

Magazin on-line modern

Îți punem la dispoziție toate uneltele digitale necesare pentru ca magazinul online să fie bine structurat și ușor de utilizat.

website si magazin online modular

Modular

Toate componentele sunt construite să arate bine în orice combinație.

website si magazin online responsive

Adaptabil

Poate fi ușor accesat și arată bine pe tabletă, laptop și telefon.

website si magazin online scalabil

Scalabil

Poate fi accesat în timp ce îi adaugi noi caracteristici sau pagini.

website si magazin online customizabil

Customizabil

Prin câteva detalii schimbate, întreaga temă se adaptează.

Oferta noastră

Pe viață
Lunar

BASIC

de la 499€

Funcționalități opționale

Tu alegi ce servicii le pui la dispoziție clienților pe site, în funcție de nevoile acestora.

funcționalități magazin online
aplicație mobilă, aplicație iOS, aplicație android

Aplicație iOS și Android

Aplicațiile vor permite clienților să facă orice mult mai ușor. De la vizualizarea produselor, până la plasarea comenzii și plata acesteia, toate îl vor face pe clientul tău să se întoarcă la serviciile tale. Pe lângă aceste aspecte, îți poți fideliza și ține aproape mult mai ușor clienții pe aplicație, notificându-i când ai produse noi, sau oferte. Pot salva produsele preferate sau cele care nu mai sunt pe stoc și vor fi informați când acestea sunt din nou disponibile sau poți oferi vouchere comenzilor plasate de pe aplicații. Arhitectura, experiența utilizatorului, animația și timpul de încărcare sunt esențiale în transformarea vizitatorului în clientul tău.

Mentenanță la doar 49€/lună

E mult mai simplu să îți administrezi afacerea atunci când nu trebuie să te interesezi tot timpul de website. Îți oferim serviciu de mentenanță de la doar 49€/lună și ne vom asigura constant că acesta funcționează în condiții optime, că nu a fost între timp virusat și că platforma este updatata. Pentru orice problemă ar putea apărea, o vom rezolva în cel mai scurt timp și îți vom putea oferi și 5 modificări/lună.

mentenanță magazin online