digital marketing

Promovare

On-line și Off-line

Site-ul afacerii tale este, de multe ori, primul contact pe care brandul tău îl are cu un potențial client și de alte ori, locul în care comunitatea ta interacționează cel mai des cu brandul tău.

Strategie de marketing

După o analiză detaliată a afacerii tale, vom construi împreună o strategie adaptată la obiectivele tale.

digital-marketing-webrik

On-line

Marketingul online are avantajul de a se putea adresa celor mai potriviți oameni, celor cu probabilitate mare să devină potențiali clienți. Totodată, el permite măsurarea rezultatelor și, implicit, îmbunătățirea campaniilor viitoare.

relatii publice, promovare, webrik

Off-line

În funcție de serviciile oferite, este important ca informațiile să ajungă la publicul țintă atât în mediul online, cât și în cel offline. Te putem ajuta cu materiale printate precum pliante, articole în presă, afișe și chiar bannere pentru a-ți face cunoscut brandul.

optimizare seo, search engine optimization

Promovarea online va aduce afacerea ta în centrul atenției celor interesați de produsele sau serviciile tale.

seo, optimizare seo, optimizare google

Optimizare website pe Google

În funcție de cuvintele cheie, relevanța și informațiile disponibile pe site, acesta se poate regăsi printre primele rezultate în motoarele de căutare, atunci când utilizatorii caută produse și servicii ca cele de pe site-ul tău. Noi ne vom asigura ca acesta va fi optimizat astfel încât să îndeplinească toate aceste criterii, iar tu vei avea mai mulți clienți.

promovare pe google, google ads

Promovare platită pe Google

Pe lângă optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare, promovarea plătită pe Google îți va aduce foarte mulți clienți, iar tu vei plăti doar când aceștia vor da click pe linkul afișat de tine. Rezultatele din căutările de pe Google sunt foarte avantajoase pentru afacerea ta. Media transformării vizitatorului în client este de 6 ori mai mare decât prin orice alt tip de promovare online.

promovare pe facebook, facebook ads

Administrare Social Media

Putem crea și gestiona conturi de Social Media precum Facebook, Instagram, Twitter, YouTube sau Tik Tok, în funcție de publicul țintă și nevoile acestuia. Iar asta va contribui la îndeplinirea obiectivelor tale, stabilite în strategie. Vei ajunge mai ușor la publicul tău și vei putea să îți creezi o comunitate care te va ajuta să îți faci brandul cunoscut.

promovare pe canale de socializare, instagram, twitter, linkedin

Promovare pe canale sociale

Fiecare platformă online este diferită. Canalele sociale au diverse tipuri de conținut care se adresează publicurilor în funcție de interese. Vom identifica împreună care sunt cele mai potrivite canale de promovare pentru brandul tău, în așa fel încât să ne asigurăm că mesajele tale ajung la oamenii potriviți, care vor interacționa cu brandul prin intermediul acestora.

promovare presa, media, tv

Presă

O relație bună cu presa poate ajuta brandul în mai multe feluri. Prin intermediul mass-media, afacerea ta poate transmite informațiile de interes către publicul țintă. Identificăm cele mai potrivite canale media pentru afacerea ta: online, presă scrisă, TV sau radio, în așa fel încât informațiile să ajungă la publicul tău.

afise outdoor, bannere publicitare

Reclamele Outdoor

Publicitatea stradală este folosită pentru a distribui mesajele companiei către o comunitate mare de oameni. Aceste reclame vor beneficia de expunere continuă. Totodată, un panou publicitar asigură un număr mare de vizualizări, dacă acesta este poziționat în zona potrivită. Cu mesajul și imaginea potrivită te poți asigura că reclamele tale vor fi memorabile.